Модерни мебели от масив

 

Масив:модерен материал за мебели

Дневни и трапезарни маси

Масивните мебели с модерен дизайн са идеални за дневни и трапезарни пространства. Изберете маса със смел и минималистичен дизайн, който използва чистите линии и естествената текстура на дървото.

Тръбни столове и столове

Добавете съвременност към вашата трапезария с тръбни столове или столове със смели и съвременни форми. Можете да изберете столове със седалка от дърво или тапицирана седалка за по-голям комфорт.

Телевизионни шкафове и медийни конзоли

Масивните мебели могат да се използват и за създаване на съвременни и функционални медийни конзоли и телевизионни шкафове. Изберете модел с интегрирани скринове и отворени полици, които да отговарят на вашия стил и нужди.

Книжни шкафове и вградени шкафове

Модерните мебели от масив могат да бъдат използвани и за създаване на стилни книжни шкафове или вградени шкафове. Играйте с различни размери и форми, за да добавите интерес и функционалност към вашето пространство.

Легла и гардероби

За спалнята можете да изберете модерни легла и гардероби от масив. Изберете модел с чисти линии, минималистичен дизайн и естествената красота на дървото. Това ще добави топлина и уют към вашата спалня.  
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *